Moderní a levné bydlení

✳︎

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky

Aktuální platnost od 30.5.2024

Všeobecné obchodní podmínky

1. Definice pojmů

1.1 „Správce“ označuje společnost RETEL GROUP s.r.o., IČ: 27804097, se sídlem Poštovní 39/2, Ostrava – Moravská, 702 00, Česká republika.

1.2 „Klient“ je jakákoliv fyzická nebo právnická osoba, která využívá služeb správce k publikaci stavebních projektů prostřednictvím portálu www.celorocnidomky.cz.

1.3 „Služba“ zahrnuje možnost publikace stavebních projektů na portálu celorocnidomky.cz, včetně všech souvisejících procesů jako je import projektu, jeho SEO optimalizace a možnost sdílení na sociálních sítích.

2. Předmět plnění

2.1 Správce poskytuje smluvním Klientům službu publikace stavebních projektů na portálu celorocnidomky.cz. Tato služba zahrnuje kompletní proces od importu projektu až po jeho publikaci na webu.

3. Registrace Klienta

3.1 Pro využití služby je Klient povinen uzavřít se Správce smlouvu nebo dohodu o předmětu plnění. Během registračního procesu musí Klient poskytnout veškeré potřebné kontaktní údaje a informace nezbytné pro správnou identifikaci a komunikaci.

4. Práva a povinnosti

4.1 Správce má povinnost poskytovat službu v souladu s těmito obchodními podmínkami a zaručit, že veškeré publikované projekty splňují stanovené požadavky. V případě reklamace projektu je Klient povinen kontaktovat správce na email info@celorocnidomky.cz. Projekt lze zpětně do 48 hodin opravit nebo smazat. Vrácení peněz je možné při odstoupení od publikace projektu, pokud nebylo možné vyřešit reklamaci formou opravy. Vrácení bude provedeno zpětnou platbou na bankovní účet karty, z které byla platba provedena.

4.2 Klient je povinen respektovat pravidla a podmínky služby a publikovat obsah, který neporušuje zákony, dobré mravy nebo práva třetích stran.

V případě porušení těchto pravidel si Správce vyhrazuje právo odmítnout publikaci obsahu a přijmout další opatření, včetně ukončení spolupráce s Klientem a uplatnění nároku na náhradu škody.

5. Ochrana osobních údajů

5.1 Veškeré osobní údaje poskytnuté správci budou zpracovány v souladu s platnou legislativou o ochraně osobních údajů, zejména s nařízením GDPR. Správce se zavazuje chránit osobní údaje Klientů a neposkytovat je třetím stranám bez souhlasu dotčených osob.

6. Zrušení a ukončení služby

6.1 Klient má právo kdykoliv zrušit poskytovanou službu. Správce si vyhrazuje právo kdykoli ukončit službu a v případě porušení obchodních podmínek ze strany Klienta.

7. Omezení odpovědnosti

7.1 Správce nenese odpovědnost za škody způsobené Klientovi v důsledku užívání služby, pokud tyto škody nebyly způsobeny z nedbalosti nebo záměrným jednáním správce.

8. Řešení sporů

8.1 Veškeré spory mezi správcem a Klientem budou preferovány k řešení mediace nebo arbitráže.

9. Změny obchodních podmínek

9.1 Správce si vyhrazuje právo na změnu těchto obchodních podmínek. Klient bude informován o jakýchkoliv změnách předem.

10. Autorská práva

10.1 Veškerá autorská práva na publikované projekty zůstávají u jejich autorů. Klient uděluje správci licenci k publikaci, sdílení a použití projektů v rámci služby.

11. Platební podmínky

11.1 Platba za poskytnutí služby musí být provedena v předem stanoveném termínu a v souladu s platebními podmínkami definovanými správcem.